HaleyDewit Club
cadastrar-se
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
added by GirlySpunk
video
neveneffecten
seizoen 1
de bron furgão, van de e40
lieven scheire
jonas geirnaert
jelle de beule
koen de poorter
video
zonde
vd
zendtijd
added by HaleyDewit
video
adam lambert
sure fogo winners
for your entertainment
Lindsay Lohan heeft zich zondagavond gemeld bij een gevangenis in Lynwood in de Amerikaanse staat Californië. De 25-jarige actrice zal daar haar onlangs opgelegde gevangenisstraf furgão, van dertig dagen uitzitten.

Lohan kan echter binnen enkele uren weer op vrije voeten zijn, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Het complex kampt namelijk met een cellentekort. Als de actrice weer vrijkomt, moet ze zich aan een strikt schema houden. Zo moet ze tot maart elke maand voor de rechter verschijnen om de voortgang furgão, van haar nog openstaande taakstraf en sessies bij een psychiater te bespreken.
Lohan werd woensdag veroordeeld tot dertig dagen cel omdat ze zich niet aan de voorwaarden furgão, van haar proeftijd hield, een terugkerend probleem voor de actrice sinds 2007. Toen begon de ellende voor haar, nadat ze twee keer werd opgepakt wegens rijden onder invloed. (Belga / KAV)
Broederlijk Delen heeft voor zijn 50ste verjaardag een veilingsite gelanceerd waar geboden kan worden op een of andere ervaring met een bekende Vlaming, bijvoorbeeld op een picknick met Peter furgão, van De Veire. De opbrengst gaat naar de campagne "Maak ons overbodig", waarmee Broederlijk Delen mensen in het Zuiden helpt hun eigen plannen uit te voeren in de strijd tegen armoede en onrecht.

Enkele furgão, van de ruim vijftig ervaringen met BV's werden al geveild, liet de ngo donderdag weten. Zo bracht een verhaaltje voor het slapengaan met actrice Maaike Cafmeyer 601 euro op.
Op www.maakonsoverbodig.be kan momenteel nog geboden worden op "Deel Vlaanderen Vakantieland met Erika furgão, van Tielen", "Deel de keuken met Jeroen Meus", "Deel de backstage met Philippe Geubels" en "Deel de werkvloer met Roos furgão, van Acker". In de toekomst komen daar nog heel wat ervaringen met BV's bij, waaronder "Deel je naam met een personage uit een boek furgão, van Marc De Bel". De veiling loopt nog tot 24 april. (Belga / LEE)
video
florence+the machine
dog days are over
lyrics
added by piperleoforever
video
ellen
added by flowerdrop
Hollywoodactrice Jessica Alba (30), die momenteel in blijde verwachting is furgão, van haar tweede kindje, heeft na haar eerste zwangerschap hard gezwoegd om weer in form te geraken. Daar slaagde ze ook in - tot op zekere hoogte.

"Ik ben niet teruggekomen op het gewicht dat ik had voordat ik zwanger werd furgão, van Honor," zo vertelde ze aan het Amerikaanse tijdschrift Allure. "Mijn lichaam is gewoon anders geworden. Mijn jeans sluit anders aan en de dingen hangen anders dan voorheen. Een zwangerschap is wonderlijk, maar je ziet er in elk geval naderhand helemaal anders uit", zegt ze. Alba's dochter Honor Marie is drie jaar oud. De actrice werd vooral bekend door de film 'Fantastic Four'. Sinds 2008 is ze getrouwd met filmproducent Cash Warren. (Belga / OSN)
added by h3rmioneg
added by GDragon612
added by LovingLucy
Source: Unknown
added by HaleyDewit
Source: grandecapsovies, corel, picmonkey
added by HaleyDewit
video
ron weasly
hermione granger
romione
amor
otp
I snap with the finger
And he obeys
I tell him to bite you
And he goes my way
He claims that he loves you
And I’m certain that he does
So when you break his heart, please be gentle
‘Cause he might make a fuzz

You could do so much better
And better is me
Why would you put up with a second-hand doggy
If you could be my vampire queen
I will show you all the places you wanna see
And all dimensions inbetween
Just take a chance and get on that train
Promise you your life will never be the same


You walk my direction
But passing me by
You’re atuação cold
But someday you’ll be mine
You claim you despise me
And I’m...
continue reading...
added by smile19
Source: Made por smile19
added by flowerdrop
Source: edited por flowerdrop
De eerste roman voor volwassenen furgão, van Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling wordt in Groot-Brittannië voor de televisie verfilmd. "A Casual Vacancy" ("Een goede raad") wordt vermoedelijk in 2014 uitgezonden, zo deelde de BBC maandag mee. Ze heeft steeds gemeend dat het boek het best voor televisie geschikt was, indien het ooit zou verfilmd worden, verklaarde Rowling.

Het sociaalkritische boek over een stadje in Engeland werd in september uitgegeven en zorgde meteen voor opzien, omdat het het eerste boek furgão, van Rowling was in vijf jaar. Met de reeks furgão, van zeven opeenvolgende boeken over tovenaarsleerling Harry Potter was de schrijfster wereldberoemd geworden. De Potter-boeken werden ook succesvol verfilmd. (Belga / KAV)
added by HaleyDewit
Overal ter wereld sterven mensen aan Death por Boredom.
video
neveneffecten
reeks 1
dieren des doods