Education The Shearin Group Leadership Training Tips: 6 keskeiset vinkkejä esimerkkiä

armin88xia posted on Sep 23, 2014 at 01:54AM
Johtava on kyse vaikutusvaltaa. Miten esität itsesi johtava asema vaikuttaa onnistuneesti hyödyntää viranomaisen ja motivoida toisia. Innostaa ihmisiä seuraamaan esimerkkiäsi? Jos ei, tehokkuutesi ja käsitellään ratkaisevan aukkoja.

Säätämistä muutama tärkeimmät käyttäytymistä voi tehdä valtava ero siinä, miten toiset kokevat. Monet ihmiset eivät ottaa tämän asian riittävän vakavasti ja vahingoittaa suhteita, maine ja ura prosessissa. Ennakoivasti. Tässä on paljon: johtava voi olla palkitsevaa, mutta haastava yritys. Seuraa nämä kuusi vihjeet malli huippuosaamista ja sulavasti innostaa muita seuraamaan esimerkkiäsi:

1. Luoda moitteeton standardi huippuosaamisen.
Suuria odotuksia asetettiin alusta alkaen ja nostaa rimaa ratkaisevia tekijöitä. Paras tapa laatia on mallinnus odotettu toiminta. Showcase huippuosaamista. Kun tekosi voi vaikuttaa jokainen ympärilläsi ja tärkeintä, älä harrastella keskinkertaisuutta. Heijastaa huippuosaamista on tärkeää käyttää tehokasta johtamista. Tämä on kentällä nolla perustamisesta vaikutus.

2. Antaa tuloksia luvattu.
Voi johtajuus edellyttää kykyä saada aikaan tuloksia. Retoriikka on vähän arvoa, jos tulokset ovat, mikä on tärkeää. Sen sijaan touting voittaa viime esityksiä keskittyä syömällä konkreettista hyötyä nyt.

Valjastaa chunking prosessin tehtävien organisoinnin ja pilkotaan alas suupaloiksi kpl välttää stressi ja loppuun palaminen. Muista seurata ja noudattavan liian.

Harjoittaa asiantuntijat tarvittaessa nopeasti ja asiantuntevasti vetää hankkeita eteenpäin. Lopulta vain sisällön ja loppusumman asia. Tekosyitä ei.

3. Arvo ihmisiä ja vaalia suhteita.
Huippuluokkaa ihmisille taitoja ovat elintärkeitä ääni johtajuutta. Kehittää agio kuuntelu-, viestintä- ja päätöksenteko taitoja. Osoittanut eheys olemalla rehellinen ja oikeudenmukainen.

Your avoimuus saada selvää palkintoja. Jos olet hoitoon ihmiset hyvin, useimmat kannustetaan vastapalvelus. Nostamalla merkitys ja suhteet voit parantaa kykyäsi liittyvät muut aito ja mielekäs tapa.

4. Edistää strategista yhteistyötä.
Yhteistyö on olennainen osa johtajuutta kuten kuvattu John Donne rivillä "ei kukaan ole saari" Tämä on erityisen totta, jos voit rakentaa tehokkaat tiimit mukaan Harvard Business Review-sivuston. Eikö se kiehtovaa, että ei ole väliä kuinka loistava ihmiset yksilöinä, ne ovat usein paljon tehokkaampi kun ryhmätyöskentely?

Ihmiset usein tuottaa korkeamman laadun, tehokkaampaa työtä tuotteiden työryhmälle. Sitoutua tämä vaikuttamalla aktiivisesti terve yhteistyömahdollisuuksia. Tehdä tiimityötä houkutteleva osa työpaikan kulttuuria. Vähemmän burnout lisää luottamusta ikäisensä ja parantaa ihmissuhteiden johtaa.

5. Ratkaise ristiriita nopeasti ja tehokkaasti.
Lähestymistapa konfliktien ennakoivasti, mikä tarkoittaa nopeammin voit ratkaista asioita, sitä parempi. Johtajuus ydinosaamista konfliktinratkaisu on herkkä prosessi, joka edellyttää harkittuja toimia. Erimielisyydet luonnossa esiinny. Mutta jatkuva vihamielisyys ei pidä suvaita. Alimmalla rivillä? Ristiriita tulee tielle kaiken muun. Siis kykyä nopeasti ja tehokkaasti helpottaa päätöslauselman lisäävät epäilemättä kyky johtaa.

6. Vapaasti kehittää ja tukea toisia.
Ammatillinen kehitys on ylimääräinen mekanismi helpottaa kasvua. Osoittaa sitoutumisenne laajentaa teidän päästä ja joukkueen priorisointi mahdollisuuksia rikastamiseen. Jakaa aikaa ja resursseja tehdä prosessin stressi ilmaiseksi. Haasta itsesi ja tiimisi ratkaisemaan säännöllisesti ympäri vuoden. Tunnustusta ja palkita aktiivista osallistumista rakentaa intoa ja tukea jatkuvaa edistystä.

Education No replies