HaleyDewit Club
cadastrar-se
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
Dierenvriend Leona Lewis is razend op de organisatoren furgão, van "Britain's Annual Grand National race", een prestigieuze paardenrace. De dieren worden er afschuwelijk behandeld, vindt de zangeres furgão, van "Bleeding Love".

Het evenement vond zaterdag plaats in Liverpool en zorgde onmiddellijk voor heel wat woede bij dierenrechtenactivisten. "Teveel dieren moesten achteraf worden afgemaakt omdat ze te zware verwondingen hadden opgelopen." Ondanks enkele ingrepen aan het parcours, zoals zachtere hagen, stierven twee paarden tijdens de voorbereidingen furgão, van het evenement. "F**k de Grand National. Misschien moeten we die kleine ***** die op die paarden rijden maar eens tegen de grond slaan. Wat een onzin", klonk het op Twitter. (Belga / ANA)
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
video
the
oc
added by HaleyDewit
Source: fanpix.com
De Amerikaanse actrice Anne Hathaway werd hysterisch toen ze het resultaat zag furgão, van haar laatste kappersbeurt. Dat bekende ze zelf in de talkshow "Live! With Kelly". Dat schrijft de website Nu.nl.

Hathaway moest haar lange lokken laten afknippen voor haar rol als de prostitutee Fantine in de verfilming furgão, van de musical "Les Miserables". "Ik was ontroostbaar", zegt ze. "Nooit gedacht dat het zo een impact op mij zou hebben, tot ik besefte dat ik zo over straat moest lopen."
Enkele maanden geleden raakte al bekend dat Hathaway haar huwelijk met Adam Schulman heeft uitgesteld. Normaal gezien stapten de twee deze zomer in het huwelijksbootje. Maar de actrice wil op de grote dag lang haar hebben, iets wat nu duidelijk niet mogelijk is. (Belga / DTM)
video
harry potter
a very potter musical
act 1
part 1
added by HaleyDewit
video
leona lewis
naked
echo
added by h3rmioneg
added by flowerdrop
Source: flowerdrop/lilyZ
video
harry potter a very potter musical
act 1
part 3
De Amerikaanse acteur Daniel Radcliffe kreeg uitslag furgão, van de bril die hij als Harry Potter moest dragen. Dat blijkt uit een gesprek tussen hem en schrijfster JK Rowling op de DVD furgão, van de laatste film, 'Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2'.

De allergische reactie begon toen Radcliffe de bril voor het eerst opzette. "Ik kreeg twee kringen met witte pukkels en plekjes rond mijn ogen. Het heeft een week geduurd voor we ons realiseerden dat het aan de bril lag", zegt hij. "Gelukkig geloven we allebei niet in voortekens", vult schrijfster JK Rowling hem aan, "Jij was de uitverkorene." De DVD 'Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2' ligt op 16 november in de winkels. (Belga / JDH)