Code Lyoko fã club Huseyin Surhay Kimdir?

bistrop posted on Jan 26, 2010 at 04:26AM
Huseyin surhay kimdir?


1982 yılında canakkale biga dogumlu Huseyin Surhay ogrenimine ist da basladı.ogrenimine lise ylları dahil olmak uzere istanbulda

devam etti.Lise sonrasında universiteye giris yaptıgı yıl antalya aksuda Turkiye genc modeller yarısmasında eniyi 3.model secildi(2000).
Yurt dısı ogrenimi tercih ettiginden modellik icin belli bir sure Turkiye de devam edebilmek icin ara verdi.2004 yılında russian fashion
modelde 2. olan huseyin surhay 2005 yılında ogrenimine Turkiyede devam etme kararı aldı.2001 yılında Tuzkurular,Babam ve biz Askım Askım,Derman bey,Bizim Aile adlı dizilerde rol almıstır.


Hızlı baslayıp fazlaca uzun surdurmedigi meslegi yıllarında ogrenimine devam etmek tercihini on planda bulunduran Huseyin surhay bilgisayar muhendisi olmustur.Bir cok ajans cast ında ismine rastladıgımız Surhay,ilerleyen zamanlarda bazı projelerde yer alıcagı ile ilgili bilgiler verilmektedir.Ogrenimini gordugu meslegine devam eden Huseyin surhay 2003 de bıraktıgı yerden devam ederse tartısmasız onplandaki oyuncular arasında olcagı soylenmektedir.Yeniden ekranlarda ve sinema sahnelerinde gormek isteyen eski yılalrdaki fun ları beska triana adlı forumdan kendisi icin fun olusturmustur.


Soylesi ve fotografları icin ilerleyen gunlerde baglı bulundugu eski ajansından fotografları talep edecegiz

ve fun bolumune ekleyecegiz
Soylesi icinde umuyorum soylesi yapcak fırsatı bulabiriz ve tekrar ekranlarda gorebiliriz

Code Lyoko fã club No replies